Blog

Filtriraj po

Kategorije

RSS
Celje 00

Po Celjskem ‘hribovju’

 

Nekaj čez peto uro zjutraj, ko so bili pri življenju zgolj plugi, sem zakorakal v prvi letošnji sneg. Aleluja! Iz zamrznjene žlabudre pred blokom sem jo mahnil v konkretneje pobeljeni mestni gozd in z baterijo vznemirjal šokirane ptiče. Na Anskem vrhu me je pričakalo povsem jasno nebo, medtem ko se je mesto spodaj že zavijalo v meglo. Bilo je še kar nekaj do sončnega vzhoda, zato sem se pognal naprej po ‘grebenu’ še do razglednega stolpa, ki pa je žal bil povsem zamegljen. Sončni žarki so pokukali skozi le za par minut, toliko, da mi je uspelo narediti nekaj slik. Optimistično sem čakal še 20 minut, da se prikaže še mesto, a sem na koncu obupal.

Celje 01

Celje 02

Celje 03

Celje 06

 

Celje 05

Celje 04

 

Celje 08

Celje 09

Celje 10

Celje 11

 

Comments are closed.

Spletna stran uporablja piškotke (cookies) za izboljšanje uporabniške izkušnje, ter beleženje statistike. Z nadaljevanjem se strinjate z uporabo piškotkov več informacij

Piškotek je majhna datoteka, ki se shrani na računalniku ob obisku spletne strani. Piškotki vsebujejo različne informacije, ki jih spletna stran prebere, ko jo ponovno obiščete. Uporablja jih večina sodobnih spletnih strani. Sami po sebi piškotki niso škodljivi, ne vsebujejo virusov ali kakšne drugačne zlonamerne kode. Uporabljajo se za različne namene, za seje (npr. prijavljanje na forume), za košarice v spletnih trgovinah, za prikaz različnih naprednih vsebin na spletni strani(npr. zemljevidi, video), za vodenje statistike obiska strani, za podporo vtičnikom družabnih omrežij1, ter tudi za prikazovanje oglasov po meri uporabnika spleta.

Zapri