Blog

Filtriraj po

Kategorije

RSS
Polja in elektrarne 00

Zelena energija

Na avstrijskih ravnicah alternativni viri energije poganjajo kot gobe po dežju. Vsaj tako se je zdelo, ko sva v zavetju nevihtnih oblakov prečila ravnice v okolici češke meje. Sprva sva samo za hip postala ob cesti navdušena nad številčnimi kolosi zelene tehnologije ter intenzivnimi barvnimi kombinacijami. A naju je kaj hitro zaneslo po hribčku navzgor, kjer se je šele zares odprl pogled na teksturirane geometrijske spoje človeka in narave.

Polja in elektrarne 06

Polja in elektrarne 10

Polja in elektrarne 01

Polja in elektrarne 05

Polja in elektrarne 08

Polja in elektrarne 02

Polja in elektrarne 09

Polja in elektrarne 14

Polja in elektrarne 11

Polja in elektrarne 03

Polja in elektrarne 16

Polja in elektrarne 15

Polja in elektrarne 13

Polja in elektrarne 07

Polja in elektrarne 12

Polja in elektrarne 04

 

Gostujoča dopisnica M.

 

Comments are closed.

Spletna stran uporablja piškotke (cookies) za izboljšanje uporabniške izkušnje, ter beleženje statistike. Z nadaljevanjem se strinjate z uporabo piškotkov več informacij

Piškotek je majhna datoteka, ki se shrani na računalniku ob obisku spletne strani. Piškotki vsebujejo različne informacije, ki jih spletna stran prebere, ko jo ponovno obiščete. Uporablja jih večina sodobnih spletnih strani. Sami po sebi piškotki niso škodljivi, ne vsebujejo virusov ali kakšne drugačne zlonamerne kode. Uporabljajo se za različne namene, za seje (npr. prijavljanje na forume), za košarice v spletnih trgovinah, za prikaz različnih naprednih vsebin na spletni strani(npr. zemljevidi, video), za vodenje statistike obiska strani, za podporo vtičnikom družabnih omrežij1, ter tudi za prikazovanje oglasov po meri uporabnika spleta.

Zapri