Blog

Filtriraj po

Kategorije

RSS
Vogel 00

Zasneženi Vogel

Ker so zadnje čase vremenske razmere po nižinah precej dolgočasne, sem se dan po sneženju zbasal v avto ob 5:45 in se podal proti Voglu v upanju, da ulovim še prvo vožnjo nihalke. To mi je za las tudi uspelo in iz zamegljene doline sem se dvignil na bleščeča zasnežena pobočja.

Že pri nakupu karte mi je bilo dano vedeti, da na Voglu pešaki nismo najbolj zaželjena vrsta. A to me ni odvrnilo, da se ne bi odpeljal s štirisedežnico še do vrha Orlovih glav in rahlo potacal smučišča. Kulisa je bila res izjemna, sveže zasneženi kuclji pa so kar klicali po tem, da bi se zabrisal v vsakega od njih.

Vse dodatne besede so odveč, naj fotografije povedo svoje.

Vogel 01

Vogel 02

Vogel 02a

Vogel 05

Vogel 03

Vogel 07

Vogel 06

Vogel 03a

Vogel 11

Vogel 13

Vogel 26

Vogel 17

Vogel 20

Vogel 25

Vogel 23

Vogel 24

Vogel 21

Vogel 09

Vogel 22

Vogel 14

Vogel 26a

Vogel 26b

Vogel 27

Vogel 28

 

Comments are closed.

Spletna stran uporablja piškotke (cookies) za izboljšanje uporabniške izkušnje, ter beleženje statistike. Z nadaljevanjem se strinjate z uporabo piškotkov več informacij

Piškotek je majhna datoteka, ki se shrani na računalniku ob obisku spletne strani. Piškotki vsebujejo različne informacije, ki jih spletna stran prebere, ko jo ponovno obiščete. Uporablja jih večina sodobnih spletnih strani. Sami po sebi piškotki niso škodljivi, ne vsebujejo virusov ali kakšne drugačne zlonamerne kode. Uporabljajo se za različne namene, za seje (npr. prijavljanje na forume), za košarice v spletnih trgovinah, za prikaz različnih naprednih vsebin na spletni strani(npr. zemljevidi, video), za vodenje statistike obiska strani, za podporo vtičnikom družabnih omrežij1, ter tudi za prikazovanje oglasov po meri uporabnika spleta.

Zapri