Blog

Filtriraj po

Kategorije

RSS
Valmeinier-00

Valmeinier

Po nestabilnem, toplem, žledasto-čmokatem obdobju v domačih krajih, se je 800 km dolga vožnja mimo Verone, Milana in Torina izkazala za pravo izbiro. V Franciji sem doživel teden dni prave zime, brez vmesnih nečednosti, ki bi kazile idilo. Vasica Valmeinier 1800 leži na, kdo bi si mislil, 1800m, sredi smučišča z res lepim razgledom na okoliške hribe. Par korakov in že si na eni izmed prog, ki potekajo na obe strani do višine 2600 m, od koder je razgled še lepši. Odlične bagete, poceni smučarske vozovnice in čakalne vrste, ki jih dobesedno ni, so le še dodatne pozitivne lastnosti tega prizorišča.

Smučanje s fotoaparatom na hrbtu pa ima za posledico dvoje:
- ob padcu je potrebno reševati hrbet in tega vsled raje pasti na glavo,
- zaradi trkanja z glavo po ledu bo po tridesetih letih zgleda potrebno nabavit čelado.

Valmeinier-3

Valmeinier-4

Valmeinier-2

Valmeinier-7

Valmeinier-16

Valmeinier-9

Valmeinier-15

Valmeinier-5

Valmeinier-6

Valmeinier-11

Valmeinier-12

Valmeinier-17

Valmeinier-13

Valmeinier-10

Valmeinier-8

Valmeinier-21

Valmeinier-18

Valmeinier-19

Valmeinier-20

Valmeinier-1

Comments are closed.

Spletna stran uporablja piškotke (cookies) za izboljšanje uporabniške izkušnje, ter beleženje statistike. Z nadaljevanjem se strinjate z uporabo piškotkov več informacij

Piškotek je majhna datoteka, ki se shrani na računalniku ob obisku spletne strani. Piškotki vsebujejo različne informacije, ki jih spletna stran prebere, ko jo ponovno obiščete. Uporablja jih večina sodobnih spletnih strani. Sami po sebi piškotki niso škodljivi, ne vsebujejo virusov ali kakšne drugačne zlonamerne kode. Uporabljajo se za različne namene, za seje (npr. prijavljanje na forume), za košarice v spletnih trgovinah, za prikaz različnih naprednih vsebin na spletni strani(npr. zemljevidi, video), za vodenje statistike obiska strani, za podporo vtičnikom družabnih omrežij1, ter tudi za prikazovanje oglasov po meri uporabnika spleta.

Zapri