Blog

Filtriraj po

Kategorije

RSS
sleme-00

Slemenova špica

Zadnja dva oktobra sem se zdaj že tradicionalno podal proti Vršiču, da bi ujel zlate barve, ki jih v svojih prispevkih opevajo domala vsi hribolazci/fotografi. Leta 2014 sem se od doma odpravil kakšen teden prepozno, zato je bila večina macesnov že dodobra oskubljenih, lani pa sem očitno zadel tajming v nulo, saj sem oranžne prebliske videval še par dni za tem. Z enoletno zamudo mi je uspelo spedenat za dva ducata fotografij, za letos pa še vedno obstaja plan, dasiravno se mi dozdeva, da je sneg že naredil svoje.

sleme-17

sleme-14

sleme-06

sleme-04

sleme-10

sleme-11

sleme-03

sleme-02

sleme-01

sleme-12

sleme-07

sleme-15

sleme-23

sleme-24

sleme-09

sleme-08

sleme-18

sleme-16

sleme-20

sleme-13

sleme-19

sleme-05

sleme-21

 

 

Comments are closed.

Spletna stran uporablja piškotke (cookies) za izboljšanje uporabniške izkušnje, ter beleženje statistike. Z nadaljevanjem se strinjate z uporabo piškotkov več informacij

Piškotek je majhna datoteka, ki se shrani na računalniku ob obisku spletne strani. Piškotki vsebujejo različne informacije, ki jih spletna stran prebere, ko jo ponovno obiščete. Uporablja jih večina sodobnih spletnih strani. Sami po sebi piškotki niso škodljivi, ne vsebujejo virusov ali kakšne drugačne zlonamerne kode. Uporabljajo se za različne namene, za seje (npr. prijavljanje na forume), za košarice v spletnih trgovinah, za prikaz različnih naprednih vsebin na spletni strani(npr. zemljevidi, video), za vodenje statistike obiska strani, za podporo vtičnikom družabnih omrežij1, ter tudi za prikazovanje oglasov po meri uporabnika spleta.

Zapri