Blog

Filtriraj po

Kategorije

RSS
Orhideje-0

Razstava orhidej

V vrtnem centru Kurbus pri Gornji Radgoni se odvija bojda že šesta razstava orhidej, vključujoč tropske metulje, ki pa so bili letos glede na prejšnja leta bolj v ubogem stanju. Predvidevam, da zaradi precej hladnega ozračja, tako da poleg par nepremičnežev in kotilnice ob radiatorju ni bilo kaj dosti za videti. Povsem odveč je bilo tudi par papig v kletkah, ki niti slučajno niso pripomogle k bolj tropskemu vzdušju. Jim je pa uspelo z orhidejami:

 

Orhideje-20

Orhideje-14Orhideje-23

Orhideje-8

Orhideje-18

Orhideje-10

Orhideje-13

Orhideje-22

Orhideje-15

Orhideje-5

Orhideje-4

Orhideje-11

Orhideje-6

Orhideje-21

Orhideje-24

Orhideje-25

Orhideje-26

 

Comments are closed.

Spletna stran uporablja piškotke (cookies) za izboljšanje uporabniške izkušnje, ter beleženje statistike. Z nadaljevanjem se strinjate z uporabo piškotkov več informacij

Piškotek je majhna datoteka, ki se shrani na računalniku ob obisku spletne strani. Piškotki vsebujejo različne informacije, ki jih spletna stran prebere, ko jo ponovno obiščete. Uporablja jih večina sodobnih spletnih strani. Sami po sebi piškotki niso škodljivi, ne vsebujejo virusov ali kakšne drugačne zlonamerne kode. Uporabljajo se za različne namene, za seje (npr. prijavljanje na forume), za košarice v spletnih trgovinah, za prikaz različnih naprednih vsebin na spletni strani(npr. zemljevidi, video), za vodenje statistike obiska strani, za podporo vtičnikom družabnih omrežij1, ter tudi za prikazovanje oglasov po meri uporabnika spleta.

Zapri