Blog

Filtriraj po

Kategorije

RSS
Rakušev mlin požar 00

Rakušev mlin – požar

Lani, 6. oktobra, okrog enih popoldne so se na Facebooku začele pojavljati fotografije Rakuševega mlina v plamenih. Pa ne ravno ta zgradba, me je prešinilo. Mar bi raje pogorel sosednji Lidl. Ker nisem ravno mrhovinarske sorte, sem se kar nekaj časa obotavljal, potem pa le spakiral rukzak in se pridružil Slovenskim novicam, 24kur-am in neštetim radovednežem, ki so uživali v gasilski predstavi. Če sem ga ovekovečil že pred požarom, sem ga moral tudi v zadnjih izdihljajih.

Dobra dva meseca kasneje se je kljub javnim pozivom za ohranitev in prenovo sesul v prah.

Rakušev mlin požar 08

Rakušev mlin požar 01

Rakušev mlin požar 09

Rakušev mlin požar 05

Rakušev mlin požar 03

Rakušev mlin požar 10

Rakušev mlin požar 04

Rakušev mlin požar 07

Rakušev mlin požar 11

Rakušev mlin požar 06
Računam, da bom čez 30 let obogatel. Če ne s fotografijami, pa s spominskim ciglom. :)
Rakušev mlin požar 12

Comments are closed.

Spletna stran uporablja piškotke (cookies) za izboljšanje uporabniške izkušnje, ter beleženje statistike. Z nadaljevanjem se strinjate z uporabo piškotkov več informacij

Piškotek je majhna datoteka, ki se shrani na računalniku ob obisku spletne strani. Piškotki vsebujejo različne informacije, ki jih spletna stran prebere, ko jo ponovno obiščete. Uporablja jih večina sodobnih spletnih strani. Sami po sebi piškotki niso škodljivi, ne vsebujejo virusov ali kakšne drugačne zlonamerne kode. Uporabljajo se za različne namene, za seje (npr. prijavljanje na forume), za košarice v spletnih trgovinah, za prikaz različnih naprednih vsebin na spletni strani(npr. zemljevidi, video), za vodenje statistike obiska strani, za podporo vtičnikom družabnih omrežij1, ter tudi za prikazovanje oglasov po meri uporabnika spleta.

Zapri