Blog

Filtriraj po

Kategorije

RSS
Toskana 1

Preurejanje toskanske pokrajine

Nekje globoko v osrčju Toskane obstaja področje s hudo napako. A hkrati gre za enega izmed najlepših prizorov te pokrajine. Vijugasta makadamska cesta elegantno prereže valovit teren in izgine v daljavi. Cipresa mi je priča! A tik pred njo, kot klošarji sredi mesta, stojijo tri majhna, čudna drevesa, ki se prikradejo v kader, če se še tako trudiš, da bi jih pustil zunaj. Krivdo sem takoj naprtil najbližjemu kmetu, ki je to grmičevje sigurno postavil tja z namenom, da se posmehuje fotografom.

Toskana 2

Toskana 3

Tri ure in 40 layerjev kasneje sem storil, kar bi moral storiti lastnik zemljišča, če bi imel vsaj kanček občutka za estetiko. :)

Toskana 4

 

Comments are closed.

Spletna stran uporablja piškotke (cookies) za izboljšanje uporabniške izkušnje, ter beleženje statistike. Z nadaljevanjem se strinjate z uporabo piškotkov več informacij

Piškotek je majhna datoteka, ki se shrani na računalniku ob obisku spletne strani. Piškotki vsebujejo različne informacije, ki jih spletna stran prebere, ko jo ponovno obiščete. Uporablja jih večina sodobnih spletnih strani. Sami po sebi piškotki niso škodljivi, ne vsebujejo virusov ali kakšne drugačne zlonamerne kode. Uporabljajo se za različne namene, za seje (npr. prijavljanje na forume), za košarice v spletnih trgovinah, za prikaz različnih naprednih vsebin na spletni strani(npr. zemljevidi, video), za vodenje statistike obiska strani, za podporo vtičnikom družabnih omrežij1, ter tudi za prikazovanje oglasov po meri uporabnika spleta.

Zapri