Blog

Filtriraj po

Kategorije

RSS
Pericnik 16

Predpomladno grmenje

Nizke temperature vse od začetka februarja so poskrbele, da se je slap Peričnik ujel v času. Mogočni curek se je razpotegnil čez celo steno in pokazal svojo ostrino. Oklep je v zadnjih dneh začel popuščati in bodice so začele odpadati. Ogromni kosi odtrganega ledu za sabo puščajo grozeče, grmeče zvoke, zaradi katerih obvestila o varnostni razdalji niso najbolj potrebna.

Pericnik 01

 

Pericnik 02

 

Pericnik 03

 

Pericnik 05

 

Pericnik 04

 

Pericnik 06

 

Pericnik 07

Pericnik 12

 

Pericnik 15

Zgornji slap je precej podoben spodnjemu, le da je dostop do njega malo bolj strm, zaradi česar so nekateri obsojeni počakati na vmesni postaji.

Pericnik 11

Pericnik 10

Pericnik 09

 

Pericnik 08

 

Pericnik 013

 

Facebook follow

 

Comments are closed.

Spletna stran uporablja piškotke (cookies) za izboljšanje uporabniške izkušnje, ter beleženje statistike. Z nadaljevanjem se strinjate z uporabo piškotkov več informacij

Piškotek je majhna datoteka, ki se shrani na računalniku ob obisku spletne strani. Piškotki vsebujejo različne informacije, ki jih spletna stran prebere, ko jo ponovno obiščete. Uporablja jih večina sodobnih spletnih strani. Sami po sebi piškotki niso škodljivi, ne vsebujejo virusov ali kakšne drugačne zlonamerne kode. Uporabljajo se za različne namene, za seje (npr. prijavljanje na forume), za košarice v spletnih trgovinah, za prikaz različnih naprednih vsebin na spletni strani(npr. zemljevidi, video), za vodenje statistike obiska strani, za podporo vtičnikom družabnih omrežij1, ter tudi za prikazovanje oglasov po meri uporabnika spleta.

Zapri