Blog

Filtriraj po

Kategorije

RSS
Crno jezero 00

Pohorska črnina

Na enega izmed toplih pred-zimski dni sva odtavala onstran mesta, proč od vsakdanjega hrupa in cinkarniških vonjav. Zaneslo naju je na območje pohorskega pragozda in smrtne tišine. Čez potok Lobnica do slapa Šumik ter med bukvami in smrekami do bližnjega Črnega jezera. Čez močvirnat teren, vzdolž vijugastega z mahom obraščenega potoka polnega rib… in po lesenih brveh nazaj. S sfiltriranimi pljuči in bistrejšo mislijo.

Crno jezero 04

Crno jezero 14

Crno jezero 06

Crno jezero 09

Crno jezero 05

Crno jezero 07

Crno jezero 12Crno jezero 11

Crno jezero 13

Crno jezero 03

Crno jezero 02

Crno jezero 10

Crno jezero 01

Crno jezero 15

Crno jezero 08

Comments are closed.

Spletna stran uporablja piškotke (cookies) za izboljšanje uporabniške izkušnje, ter beleženje statistike. Z nadaljevanjem se strinjate z uporabo piškotkov več informacij

Piškotek je majhna datoteka, ki se shrani na računalniku ob obisku spletne strani. Piškotki vsebujejo različne informacije, ki jih spletna stran prebere, ko jo ponovno obiščete. Uporablja jih večina sodobnih spletnih strani. Sami po sebi piškotki niso škodljivi, ne vsebujejo virusov ali kakšne drugačne zlonamerne kode. Uporabljajo se za različne namene, za seje (npr. prijavljanje na forume), za košarice v spletnih trgovinah, za prikaz različnih naprednih vsebin na spletni strani(npr. zemljevidi, video), za vodenje statistike obiska strani, za podporo vtičnikom družabnih omrežij1, ter tudi za prikazovanje oglasov po meri uporabnika spleta.

Zapri