Blog

Filtriraj po

Kategorije

RSS
Rogla 00

Z razglednega stolpa na Rogli do Lovrenških jezer

Kakšen dan nazaj, ko je še konkretno pripekalo, sem se ob pol štirih zjutraj podal na ponovitveno turo izpred treh let, ki sumim, da bo odslej postala kar tradicionalna. Pričakati sončni vzhod na stolpu je bila vedno precej mučna izkušnja, predvsem zaradi prekletega vetra, ki brije zgoraj sto na uro. Ampak tokrat sem imel čast biti priča neverjetnemu vremenskemu fenomenu – popolnemu brezvetrju! Na Rogli!

Rogla 02

Rogla 01

Rogla 03

Rogla 04

Rogla 13

Ko je sonce osvetlilo še zadnje drevo, sem se počasi odvrtel po stopnicah navzdol in jo mahnil čez posran pašnik, mimo začudenih krav, v gozd. Izgleda, da je tudi tukaj žled opravil svoje.

Rogla 05

Rogla 14

Ob pol osmih pri jezerih ni bilo še žive duše, tako da sem v miru prezrcalil njihovo podobo, potamanil sendvič in odpujsal domov.

Rogla 12

Rogla 07

Rogla 10

Rogla 08

Rogla 09

Rogla 06

 

Comments are closed.

Spletna stran uporablja piškotke (cookies) za izboljšanje uporabniške izkušnje, ter beleženje statistike. Z nadaljevanjem se strinjate z uporabo piškotkov več informacij

Piškotek je majhna datoteka, ki se shrani na računalniku ob obisku spletne strani. Piškotki vsebujejo različne informacije, ki jih spletna stran prebere, ko jo ponovno obiščete. Uporablja jih večina sodobnih spletnih strani. Sami po sebi piškotki niso škodljivi, ne vsebujejo virusov ali kakšne drugačne zlonamerne kode. Uporabljajo se za različne namene, za seje (npr. prijavljanje na forume), za košarice v spletnih trgovinah, za prikaz različnih naprednih vsebin na spletni strani(npr. zemljevidi, video), za vodenje statistike obiska strani, za podporo vtičnikom družabnih omrežij1, ter tudi za prikazovanje oglasov po meri uporabnika spleta.

Zapri