Blog

Filtriraj po

Kategorije

RSS
Ledeni oklep 001

Ledeni oklep

Včasih je pač potrebno spregledati par mimoidočih nog v gipsu ter preslišati opozorila, da je v gozdovih smrtno nevarno in se vseeno podati na vojno območje, kjer te dni v času ujeti koreninarji preizkušajo svojo gibčnost. Neprodušno zaliti do zadnjega centimetra, kot fetusi v steklenih kozarcih, čakajo na otoplitev. Mnogo jih je že podleglo – širše gledano je situacija res grozna – ampak z vklopljenim selektivnim fokusom ima vse skupaj nek čar.
Tako, kot se najstarejši staroselci ne spomnijo takšnega razdejanja, se tudi jaz ne spomnim, da bi že kdaj porabil toliko časa, da bi odmrznil avto.

Ledeni oklep 04

Ledeni oklep 10

Ledeni oklep 08

Ledeni oklep 03

Ledeni oklep 12

Ledeni oklep 11

Ledeni oklep 01

Ledeni oklep 07

Ledeni oklep 06

Ledeni oklep 02

Comments are closed.

Spletna stran uporablja piškotke (cookies) za izboljšanje uporabniške izkušnje, ter beleženje statistike. Z nadaljevanjem se strinjate z uporabo piškotkov več informacij

Piškotek je majhna datoteka, ki se shrani na računalniku ob obisku spletne strani. Piškotki vsebujejo različne informacije, ki jih spletna stran prebere, ko jo ponovno obiščete. Uporablja jih večina sodobnih spletnih strani. Sami po sebi piškotki niso škodljivi, ne vsebujejo virusov ali kakšne drugačne zlonamerne kode. Uporabljajo se za različne namene, za seje (npr. prijavljanje na forume), za košarice v spletnih trgovinah, za prikaz različnih naprednih vsebin na spletni strani(npr. zemljevidi, video), za vodenje statistike obiska strani, za podporo vtičnikom družabnih omrežij1, ter tudi za prikazovanje oglasov po meri uporabnika spleta.

Zapri