Blog

Filtriraj po

Kategorije

RSS
Bled Bohinj 00

Jezeri

Pred prihajajočo otoplitvijo se zdi ravno pravšnji trenutek za povzetek z dveh mrzlih juter na naših najbolj priljubljenih jezerih.

Bled
Ker še nikdar nisem odtacal peš do otoka, sem to kanil storiti letos, na prečudovito sončno jutro. A že takojšnji pogled na agregatno stanje proti sredini jezera je v meni sprožil bojazljivi refleks, ki me ni spustil do konca dneva. Čeprav so popoldne ljudje veselo marširali povsem do kapelice, sem se sam zadrževal bolj v plitvih vodah. Misel na čofotanje pri -5 in potencialni videoposnetek reševanja (s komentarji očividcev) pri poročilih sta naredila svoje. :) Očitno sem bil par dni prehiter in bo potrebno podvig ponoviti čez 12 let (ali kolikor bo pač potrebno za ponovno strditev).

Bled Bohinj 05

Bled Bohinj 03

Bled Bohinj 06

Bled Bohinj 08

Bled Bohinj 12

Bled Bohinj 07

Bled Bohinj 01

Bled Bohinj 17

Bled Bohinj 16

Bled Bohinj 15

 

Bohinj
Za razliko od Blejskega jezera pri Bohinjskem ni bilo dileme. Za preboj ledene brozge je bil dovolj že en sam prst. Sonca ni bilo na spregled, so pa za vzdušje poskrbeli novozapadli sneg in že tradicionalna mir in tišina.

Bled Bohinj 02

Bled Bohinj 14

Bled Bohinj 10

 

Bled Bohinj 13

Bled Bohinj 09

Bled Bohinj 04

Bled Bohinj 11

 

 

 

Comments are closed.

Spletna stran uporablja piškotke (cookies) za izboljšanje uporabniške izkušnje, ter beleženje statistike. Z nadaljevanjem se strinjate z uporabo piškotkov več informacij

Piškotek je majhna datoteka, ki se shrani na računalniku ob obisku spletne strani. Piškotki vsebujejo različne informacije, ki jih spletna stran prebere, ko jo ponovno obiščete. Uporablja jih večina sodobnih spletnih strani. Sami po sebi piškotki niso škodljivi, ne vsebujejo virusov ali kakšne drugačne zlonamerne kode. Uporabljajo se za različne namene, za seje (npr. prijavljanje na forume), za košarice v spletnih trgovinah, za prikaz različnih naprednih vsebin na spletni strani(npr. zemljevidi, video), za vodenje statistike obiska strani, za podporo vtičnikom družabnih omrežij1, ter tudi za prikazovanje oglasov po meri uporabnika spleta.

Zapri