Blog

Filtriraj po

Kategorije

RSS
Spring 00

Eksplozija barv

Pomlad je v polnem teku in tudi letos se je na iStocku znašel zajeten zalogaj fotografij. Drevje je končno ozelenelo in vsaj delno zakrilo pogled na soprebivalce, cvetovi češenj se že nekaj časa vrtinčijo po tleh, tulipani in žafrani so se prikazali skoraj sinhrono, le na različni nadmorski višini, rumena polja pa tudi niso več daleč. Prilagam nekaj utrinkov iz serije ‘eksplozija barv’, še preden jih uniči pripeka oziroma do suhega požge najtoplejše poletje v zgodovini. :)

Spring 04

Spring 13

Spring 03

Spring 02

Spring 17

Spring 18

Spring 01

Spring 09

Spring 19

Spring 16

Spring 15

Spring 06

Spring 12

Spring 07

Spring 10

Spring 11

Spring 05

Spring 14

Comments are closed.

Spletna stran uporablja piškotke (cookies) za izboljšanje uporabniške izkušnje, ter beleženje statistike. Z nadaljevanjem se strinjate z uporabo piškotkov več informacij

Piškotek je majhna datoteka, ki se shrani na računalniku ob obisku spletne strani. Piškotki vsebujejo različne informacije, ki jih spletna stran prebere, ko jo ponovno obiščete. Uporablja jih večina sodobnih spletnih strani. Sami po sebi piškotki niso škodljivi, ne vsebujejo virusov ali kakšne drugačne zlonamerne kode. Uporabljajo se za različne namene, za seje (npr. prijavljanje na forume), za košarice v spletnih trgovinah, za prikaz različnih naprednih vsebin na spletni strani(npr. zemljevidi, video), za vodenje statistike obiska strani, za podporo vtičnikom družabnih omrežij1, ter tudi za prikazovanje oglasov po meri uporabnika spleta.

Zapri