O meni

Vse je je začelo 250 let pred našim štetjem, ko se mi je nekje globoko v daljni galaksiji utrnila misel, kaj bi nekoč rad počel v življenju. 2229 let sem iskal primerna gostitelja, ki bi mi omogočila preobrazbo za uresničitev ciljev in ju na koncu tudi našel na Zemlji. Na žalost je metamorfoza povzročila izgubo  spomina, tako da sem rabil dobrih dvajset let, da sem se ponovno spomnil, zakaj sem sploh tukaj. Bolje pozno, kot nikoli.

o meni

S pomočjo Canonove optike in Photoshopa je nastal že kar zajeten terabajtni kupček fotografij, ki so se s pomočjo globalnega omrežja razpršile skoraj po celem svetu. Končale so na internetu, v revijah, oglasih, na stenah, naslovnicah knjig, v videoposnetkih in najbrž še kje.

A ostaja še kar nekaj ciljev. Najpomembnejši med njimi je natrenirati svoje telo, da bo sposobno redno vstajati ob 3h ali 4h zjutraj in se pripraviti na čas, ko je svetloba zunaj najlepša.

Večina fotografij na spletni strani je na voljo v najvišji ločljivosti na:

AIfacebook_logo

Spletna stran uporablja piškotke (cookies) za izboljšanje uporabniške izkušnje, ter beleženje statistike. Z nadaljevanjem se strinjate z uporabo piškotkov več informacij

Piškotek je majhna datoteka, ki se shrani na računalniku ob obisku spletne strani. Piškotki vsebujejo različne informacije, ki jih spletna stran prebere, ko jo ponovno obiščete. Uporablja jih večina sodobnih spletnih strani. Sami po sebi piškotki niso škodljivi, ne vsebujejo virusov ali kakšne drugačne zlonamerne kode. Uporabljajo se za različne namene, za seje (npr. prijavljanje na forume), za košarice v spletnih trgovinah, za prikaz različnih naprednih vsebin na spletni strani(npr. zemljevidi, video), za vodenje statistike obiska strani, za podporo vtičnikom družabnih omrežij1, ter tudi za prikazovanje oglasov po meri uporabnika spleta.

Zapri